Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets gudinna

jag vill ta livet i egna händer

och rädda dem jag kan

som är i nöd

att vara generös

mot mina medmänniskor

skratta älska

ha tillit

åt varandra

jag vill också

släppa ut det långa håret

och sakta låta det falla

mot ens axlar

en lätt smekning

som berusar en

att simma mot horisontens

oändliga stillhet

det är friheten

själv

ja vi lever här och nu

för livet har

så mycket

att ge




Fri vers av Azerola
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-04-12 21:48



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Gillar hur du mixtrar mede färgerna, det ger en redan bra text något visst:)

Jag vill ta livet i egna händer, en stark mening som säger otroligt mycket, en längtan och en styrka.
2007-04-13

  Lars Granlöf
Å jag vill att du ska skriva mer dikter =)
2007-04-13

  Lasseman VIP
Oh ja släpp ut ditt hår så det ser ut som gudars vattenfall och lev livet fullt ut...här och nu! ty ingen vet vad morgondagen bringar..bra skrivet! applåder
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola