Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogens alla hörn

jag följer stigen

fram som leder

mot skogens alla hörn

som stilla andas

 in alla sinnen

som följer

vindens smekningar

för där finns

inget annat en som

är vackrare

än naturen själv




Fri vers av Azerola
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-04-14 00:38



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Vackrare än naturen!! jamen det kan ju bara vara DU..bra skrivet..
2007-04-14

    Oprofessionell
ååh vad sugen jag blev nu på att ta en runda i skogen då det är vackert väder ute och bara sitta tyst och insupa naturens vackerhet.
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola