Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leker med tanken

leker med tanken

de ord jag formulerar

väcker en uppsikt

här och i oss allihopa

precis som i en bordsbön




Fri vers av Azerola
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-04-16 22:33



Bookmark and Share


  issac.a.m
så vackert,så underbart..
2007-04-18

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Få ord som säger Mycket, bra skrivet, en dold evighet bakom dina ord:)
2007-04-17

  Lars Granlöf
Såklart.
2007-04-17

  Lasseman VIP
Åh! fem rader!...och du får sagt såå mycket, bra skrivet min vän..applåder på detta =)
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola