Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frizon

på dina marker smyger jag fram
glider tyst över asfalten
svänger ut från träden
spejar om jag ska se dig
få en skymt
av tillbakablick
det är du
det är dina gator
jag är spion i ditt territorium

när jag körde förbi uteserveringen vid vattnet såg
jag oss

vi sitter kvar där än
med ögon känsliga för rosa

vi skålade såg jag
vi frös fast när det blev vinter
och tinade upp när det blev sommar

vi är statyerna
i din frizon




Fri vers av Arwen
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 00:46



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
denna var romantisk och nostalgisk

tycker om att det finns lite krigsterminologi som t.ex. spion, territorium och frizon - jag får bild av en sönderbombad stad där man kör förbi och minns en gammal kärlek
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen