Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar

Vägar

Vägval
vägskäl
Korsväg

Svepskäl?
Undanflykter?

Korsningar
Trasig kompass
Krånglande GPS

Vilken väg är jag på väg åt?
Vart ska du ta vägen?

Är du på väg åt samma håll?

Vart tog vägen vägen?
Vägrar den leda rätt?
Leder den käpprätt eller är den tillkrånglad?

Är det kartan eller jag som har hamnat vilse?





Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-24 00:13



Bookmark and Share


  ceicli
Jag är vilse! *hjälp*
Tack för bra läsning!
Livet kan te sig så där ibland (eller ofta).
Roliga ordlekar! *ler*
2007-05-25

  Havsjungfrun
=)..ja..det är inte lätt ..när man står det vid ett vägskäl och ska välja..mycket bra text!..men jag tror du hittar rätt..=)
2007-05-24

  Anna Nickolausson
ett vägskäl, kan betyda mycket när man står där men efter en tid kommer man på vilket håll man ska gå och du har nog hittat rätt karta *ler*
2007-05-24

  Linda Odelmar
det kan man undra ibland...ger en lätt förrvirringskänsla..bra!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP