Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta.

ibland ser jag hur du går in i dig själv
sluter in dig i tankar
och tappar fotfästet mellan tider
det är som om du inte förstår
att du räknas, att dina andetag är viktiga
det är som om du inte står ut
med att vara du

jag vet att du inte tror på livet
men livet tror på dig och det väntar
din längtan gräver stora hål i dina drömmar
men jag tror på dina vingar
det är som om du inte förstår
att det bara finns ett exemplar
av dina händer
det är som om du inte står ut
med din spegelbild

men du är så mycket mer än din smärta
du är så mycket mer än dig själv
låt det få ta sin tid,
tillåt dina sår att få läka
för jag vet att du en dag kommer att se
hur dina vingar ska bära

syster, vänta.




Fri vers av Linda A
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-07-10 23:00



Bookmark and Share


  Katarina_
Fint
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A