Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggen, min rygg, din rygg



ryggar är ofta så fina

en sida av oss som bara är tyst
och mjuk

ryggen ska få vara ifred
ge ro

vår baksida
vad gör den med oss?

med andra?




Fri vers av Albert
Läst 376 gånger
Publicerad 2007-07-14 22:16



Bookmark and Share


  Jojo
Ska tänka på det när någon vänder ryggen till nästa gång...
2007-07-23

    EllenCalmira
tank värt skrivet .....

ryggen tilltalar mig
jag tar ofta bilder på nära och kära bakifrån.
2007-07-19

  Jorska
Mmm, djup filosofi när den är som bäst!
Visst är den vacker, ryggen. Så vacker att det sägs att MonaLisa\'s leende egentligen är en liten rygg. Man kan skönja det om man tittar lite på sidan. Men du Albert...nog för att men ska hålla ryggen fri, men visst är det vällan hemskt skönt med lite massage lr ryggkliande ;)
2007-07-16

  Anders P VIP
Du ställer intressanta frågor. Baksidan är förmodligen vår ärligaste sida eftersom vi inte kan se den och vara medvetna om vad den uttrycker.
2007-07-16

  glittertindra
påverkar nog mer än vi tror...
2007-07-15

  Rosmarin
det var en ovanlig aspekt på ryggar...ofta ser man ju dom som lite negativa...vända ryggen till och så.

Men det är ju fint också att sitta rygg mot rygg och stödja varandra, eller känna tryggheten i att ligga rygg mot rygg. Det tycker jag jag kan läsa ut i din dikt.

varför skrivs det inte fler dikter om ryggar? funderar jag när jag läst det här!
2007-07-15

  Bjarne Nordbö
Här ger du ryggen det ansikte den så länge saknat. Bra.
2007-07-15

  Lena Renman
Hej Albert
Min baksida gör så ont i denna kväll, ja ghar stått böjd merparten av dan, rensat ogräs...

Lena
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert