Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ledsen om jag låter ledsen ma io sono triste

min närvaro
är inte nära men långt borta hos dig
i dina tankar
är jag någon jag vill vara
så tack för det
där är jag ljus
som bryts när det når landgränserna
som skiljer oss fysiskt men också psykiskt
i så många skikt

så många länder
håller din hand från min
och min sanning bevarad

lika glad är jag kanske ändå för det
för jag vill att du ska drömma mig
vill inte att du ska se mig
för min kropp kan endast symbolisera
en liten kristall av ditt drömda spektra

jag är alldeles för enkel
i min komplicerade natur
jag är inget annat än förvirring i en spräcklig dödlig buteljering




Fri vers av Arwen
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 18:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som drömmar utan seende vinklar du texten... flyter lyriken ordriktigt nära känslor av sorg och glädje... ... enkelt men komplicerat ... ja...
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen