Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när allt är över

det finns nåt som redan är överstökat i mig
överkorsat
överståndet
och överskuggat

passerat lever jag mitt liv
som om det alltid blir för sent
i väntan på ny väntan




Fri vers av Arwen
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-17 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen