Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inre panik...


Livs- och Dödsångest

"Ta vara på var dag du får

Njut av den som om den vore den sista

För det är precis vad den kan vara"

 

En man fick canser

han frågade;

hur långt har jag kvar?

Doktorn gav honom dessa ord


Men mannen grät floder

För han ville inte dö

Han hade så mycket mer att ge

 

 

Ta vara på var dag...

Jag vill

men orkar jag det?

Njut av den...

Jag vill

men jag måste ta hänsyn

till resten av mänskligheten också

Denna dag kan vara den sista...

Jag vill så gärna

men också så mycket

att jag inte hinner

 

**Ta inte mitt liv ifrån mig än

Jag har så mycket mer att ge**

 

Mannens grav är nu täckt av blommor

och tacksamma minnesord

Tacksamhet

För allt som Han hann att ge

 




Övriga genrer av Bissen
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-19 20:42



Bookmark and Share


  To
Väldigt fin och läsvärd text. Tack ska du ha!
2008-08-17

  Jean-Michel Orblin
riktig vacker mitti allsorg
2007-10-25

  aftermath
fin reflektion
goda tankar
2007-09-20

    Anonym Ängel
så sorligkt skrivet...men ändå så otroligt fint :) applåd!
2007-09-20

  Last Word Spoken
Intressant och ångestframkallande.

Inte bra att tänka på döden,
men man ska inte ignorera sanningen
om det faktum att det kan inträffa..osv..
det är ett märkligt psykologiskt fenomen.
2007-09-19

  charlotte hedendahl
Sorglig men både vacker och sann!
2007-09-19

    Issand.
vacker .. sorglig, ja jättefin
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen