Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okej det här blev skit!Men kanske nån förstår mig ändå....


Dimman håller min syster fånge.

Min syster
hon lever i dimman
dit jag inte kan nå,
där är jag inte välkommen.
Dit får bara dom komma
som har ett passerkort.
Dit får bara dom som
låter döden sippra in
i ådrorna vara.
Där lever dom som
tomma hål.

Men jag älskar
min syster
hon är den enda som
förstår min historia
den enda som känner mina
skuggor.

Så jag sa att hon skulle
komma hem igen
och hon lovade mig
att kasta sina bojor.
Hon lovade
som om allting var
så lätt.
Som att hon valde dimman
själv
som om hon kunde gå
när hon ville.

Och då visste jag
att allt var förlorat.





Fri vers av Allica
Läst 528 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-04-23 04:25



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Ja jag förstår utifrån mig...

Kram C
2005-11-16

  Rachel Roth
din dikt är mycket berörande...tycker att du fångat känslan så bra...vet inte om jag förstår precis men du har iallfall lyckats förmedla en stark känsla
2005-04-23

  Anders P VIP
Inne i dimman rids man av demoner. Kolla min sångtext "Du är vacker" skriven till någon som förlorade sig själv in i dimman. Jag förstår precis.
2005-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Allica
Allica