Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du tänker flyga iväg, ta mig med...

 

Om jag plötsligt försvann...

 

Skulle du gråta?

Skulle du sakna?


Skulle du känna


att ingenting någonsin skulle bli sig likt igen?


Skulle du tänka tanken


att ge upp allt?

 

Skulle du kanske

liksom jag

vilja flyga med?




Övriga genrer av Bissen
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-27 12:11



Bookmark and Share


  R-M
fin...*gillar*
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen