Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordskred

Två främlingar kom

Två vännen lekte dom

Två fiender lämnade

Två världar rämnade




Fri vers av Mickey Blue Eyes
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-12 01:59



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mycket tankeväckande med fascinerande enkelhet ! Smart !
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Mickey Blue Eyes