Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klotter, behövde bara skriva av mig, låta känslorna rinna av


Levande död


Skakar, darrar.
Låter luften pressas ut,
för sista gången.

Aldrig mer, aldrig igen,
ska jag leva ett liv som
Levande död.

Kyla, mörker.
Tar ett djupt andetag,
för sista gången.

Aldrig mer, aldrig igen,
ska jag försöka leva,
lycklig som död.

Svävar, flyger,
låter mig försvinna,
för sista gången.

Aldrig mer, aldrig igen,
ska jag försöka återuppstå
från de döda,

Aldrig mer, aldrig igen,
leva som död,




Farväl




Fri vers av AnnaGs
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 19:06



Bookmark and Share


  Elina Källman
BRA!
Men jag hoppas verkligen inte detta är något du tänkt göra?!

Kram Elina
2007-10-15

    ej medlem längre
Att skriva av sig är verkligen ett bra sätt att låta känslorna rinna av. Bra att du insett det. Applåd!
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

AnnaGs