Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svenskauppgift om rädsla och mod.


Jag är rädd

Jag är rädd för din blick, när du ser på mig sådär.
Jag är rädd att du inte bryr dig, när du sårar mig så.
Jag är rädd när du inte ser, vad du gör mot mig.
Jag är rädd för att vara jag.




Fri vers av Jules Blues
Läst 490 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-15 17:43



Bookmark and Share


    Jojjan
Bra skrivet! :) Igenkänningsfaktorn är hög...
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues