Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Mr Bitter

 

Sluta upp

med att sola dig i andras elände

Sluta roa dig på andras bekostnad

Sluta mätta dig på våra förluster

 

SLUTA oroa lugnet!




Övriga genrer av Bissen
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-27 12:11



Bookmark and Share


  To
Gillar de 4 första raderna mycket. Mr Bitter är kanske bitter av en anledning, Han kanske är mycket sentimental? Svårt att bara vara glad alltid och vara sentimental.
2008-01-18

  Larz Gustafsson VIP
\"A cheap holiday in other people\'s misery\" (Sex Pistols)
2007-12-02

  R-M
Go girl!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen