Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och Ensamheten.

Jag är här nu.
Jag är här i detta ögonblick.
Sen försvinner jag.
In i mörkret igen.
Där ingen kan nå mig.
Där ingen kan se mig.
Det är bara jag och mörkret.
Jag och Ensamheten.

Jag är här nu.
Jag är här i detta ögonblick.
Ute i ljuset.
Nu kan du nå mig.
Nu kan du se mig.
Det är jag.
Ta mig.
Jag är här nu.
Jag och Ensamheten.




Fri vers av Jules Blues
Läst 770 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-21 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues