Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just idag är jag inte hemma

Snälla

Hör inte av dig

Säg inte att du vill ses

Inte idag

För idag är jag

en tråkig tystnad

En slö varelse

Med ett fundersamt huvud

som vill vara ifred

Och en kropp

som inte fungerar som den ska

Så låt mig bara vara

för dagen

Just idag




Övriga genrer av Bissen
Läst 320 gånger
Publicerad 2008-06-09 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen