Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslosvall i Poetfabriken

Ibland

är livet bara så

fullständigt

obeskrivligt

besinningslöst

UNDERBART!




Fri vers av Mickey Blue Eyes
Läst 662 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-27 21:05



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
det kan man ju aldrig säga emot
2007-12-30

  aol
håller med bravo
2007-11-17

  aol
håller med bravo
2007-11-17

    Ken Cassel
Ja, det var banne mig positva tankar!
Sånt gillar jag.
Med vänlig hälsning
2007-11-04

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Visst är det så! Tur att inte alla dagar är så...för då hade man väl inte haft vett att njuta av dem ;)
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Mickey Blue Eyes