Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag försöker, du måste veta att jag försöker



jag försöker
att inte vara ledsen över att jag är så dum
jag försöker
att inte vara ledsen över att ingen vill ha mig
jag försöker
att inte vara feg
jag försöker att leva i nuet

men allt jag är
är högar av papper storvulna drömmar osjungna sånger och gamla dikter som hyllades förr en dålig mage stora kinder ett par vackra ögon och en okysst mun
och om natten kommer orden som skuggor ifrån förr
och jag flyr för att älska mig själv

och jag försöker
att älska mig själv
jag försöker
att vara den jag vill vara
jag försöker
vara nöjd och inte irra vidare jämt
färga håret flytta ändra stil
jag försöker
att vara helt och hållet tillfreds

men jag snavar
faller slår mig sitter tårögd på vagnen efter att ha sett er omfamning jag vill inte ha dig men tanken på att hon kanske fått dig gör ont jag är trött på lögner och rädd för att ge mig ut för nu är varje man en förövare och varje kvinna ett hot
jag törs inte längre tänka
att någon har snälla ögon

jag måste sluta tro att svaret finns någon annanstans

jag försöker
se in i mig själv
och se den fantastiska
vackra
rådiga kvinna jag en gång såg

ja
jag försöker
du måste veta att

jag försöker




Fri vers av kärleksbarn
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-31 23:59



Bookmark and Share


    MarreGustafsson
Jag tycker att det här är bland det bästa du har skrivit, som jag läst.
Riktigt riktigt bra!
2007-11-02

  smilla
\"jag är trött på lögner och rädd för att ge mig ut för nu är varje man en förövare och varje kvinna ett hot\"; perfektion!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn