Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG TROR PÅ DIG

 

Jag ger upp allt för att finna dig

Allt som var du

vart är det nu?

Att du får leva

att du får andas

det är det viktigaste för mig

Och jag tror på dig




Övriga genrer av Bissen
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-03 13:30



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
känns som den är till mig fast jag vet att den inte är det!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen