Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykotiskt tillstånd

Du skrämmer mig så

Man vet inte vad man ska göra

Vad man kan säga?

Hur man kan hjälpa?

Vad du tar till dig?

Om du ens bryr dig...

 

Du har blivit ett barn

En trotsig liten flicka

Det är inte Du

Inte hela dig

Vart är du?? 

 

Du visar upp dina teckningar

och texter

Berättar dina dumheter

verkar inte orka förstå

allvaret i dina handlingar

 

Jag vill ta tag i dig

skaka om dig hårt

få dig att förstå

be dig att skärpa dig

Ta nya tag

Bli frisk!


skrika

böna

be

 

Men det hjälper inte


för du är inte där

 




Övriga genrer av Bissen
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-03 13:37



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
bra beskrivet!
2007-11-09

    Cammo
Så vackert och fint skrivet. Du formulerar dig så bra
2007-11-04

    Porslinsdockan
Jag var \"där\" 2 månader okt 98 och minns nästan allt som hände...Usch va läskigt det va ,mina närmaste va skiträdda
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen