Min högsta önskan är inte längre  att du står kvar vid min sida...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min högsta önskan är inte längre  att du står kvar vid min sida...




Med eller utan dig

 

Du har ju rätt

Det är som du säger

även om det gör ont i magen

varje gång du säger det

 

Jag måste tänka på mig själv

ta mig själv främst i första hand

Det har gått två veckor

Exakt två långa veckor


Tänk om jag visste innan

jag var för en stund så olyckligt omedveten


Två långa veckor

så kort tid i helheten


Jag måste göra något!

Jag måste hitta något som kan fördriva min tid

Måste göra något i väntans hårda tider


En dag, i en framtid,

kan vi prata om det som har hänt


Nu måste jag bara hålla huvudet ovanför ytan

Andas in, andas ut



Jag måste försöka distrahera mig

lura min väntan

gömma min längtan


Jag vet att jag aldrig kommer att få

allt det jag önskar ifrån dig


Men jag kommer alltid att vara nöjd och tacksam

så länge du stannar vid liv

 

 

Min högsta önskan är inte längre

att du står kvar vid min sida genom livet

utan att du lever och är lycklig! Att du stannar kvar... 

men

Min högsta önskan efter det

är att jag får stanna kvar bredvid dig




Övriga genrer av Bissen
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-11-12 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen