Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gör så ont när vi inte känner lika...


Kärleks-brist

 

Jag vill att du ska känna att jag är ditt allt

men jag accepterar att det inte är så


Men det som gör mest ont

är att jag ändå känner att du är mitt allt


för någonstans där

brister vår ömsesidighet...




Övriga genrer av Bissen
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 12:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv tror jag inte att det är kärleken som gör ont (sorry, Nazareth!) utan avsaknaden av den.
2007-12-02

  Malinboll
Kärleken svider, ibland vill man bara inte acceptera det. Man får bara inse att så är det. Jättebra skriven text, gillar den!!
2007-11-19

  the_qeen
känner verkligen smärtan. kärlek gör ont ibland
2007-11-19

  Jean-Michel Orblin
kärleken gör ont
2007-11-18

    Cammo
¨h, så fint. jag känner igen mig... mycket. Jättejättefint skrivet
2007-11-14

  albertina
Åh visst gör det ont när kärleken inte är ömsesidig.
Men vad gör man av all den kärlek man har inom sig?
Fina rader du delar med dig. =)
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen