Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i detta ögonblick har jag 69 läsningar på mina texter (ville bara poängtera min snuskiga humor) var är det svenska ordet för \'papercuts\' när man behöver det?


man kan inte älska papercuts

i brist på annat har jag dig
och du påstår att
du behöver mig
men
vi var bara papercuts för varandra
vi sved och
kändes bara
när det sura rörde vid oss

i brist på kärlek har jag dig
och du påstår att
du älskar mig
men
vi är bara papercuts för varandra
vi öppnas
och stängs
som dörrarna till ica
på rutin

i brist på hetta har jag dig
och du påstår att
jag värmer dig
men
vi är bara papercuts för varandra
våra ärr är inte från brännblåsor
och vår historia
är för lång för att förtälja
och för klumpig
att ens kunna svälja

vi var papercuts
och ingenting mer




Fri vers av kärleksbarn
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-15 20:50



Bookmark and Share


  m!g
Och som en kommentar på den lilla grå texten över dikten så kan jag bara säga det så redan välkända: \" Sex säljer\" ;)
2007-11-18

  m!g
Älskar dina ord än..
låt mig citera och inga fler ord kommer behövas;

\"i brist på kärlek har jag dig
och du påstår att
du älskar mig
men
vi är bara papercuts för varandra
vi öppnas
och stängs
som dörrarna till ica
på rutin\"
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn