Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ojojojojojojojojojojoj...oj...oj...


Oh nej...

 

Vad

konstigt

lätt

förhoppning

och

lycka

kan

vändas

till

besvikelse

och

tårar

 

Alldeles för lätt...




Övriga genrer av Bissen
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-11-20 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen