Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Till min älskade.

Det var som en högsta vinsten i ett gratislotteri när jag fick möta dig och du och jag blev \"vi\".
Av alla dessa mäniskor är du just den jag vill ha.
Du ger mig ljus och närhet, och du får mig att må bra.
Du berör mitt hjärta så när jag är i din närhet så blir jag så glad av att få bara titta på dina fina ögon.
Jag vill krypa upp i din famn och få stanna där ett stund.
Stunden du och jag har är så sköna.
För du ger mig kärlek på ett så fint sätt.
Du ger mig glädje att få vara den jag är.
Du är så underbar mot mig.
Du är så romatisk som ger mig rosor och din kärlek.
Låt oss stanna och älska här och nu..
Låt oss bara vara du och jag.
Låt oss få ge och ta av våra kärlek så alla mänsikor ser att vi är kära i varandra.
Låt mig vara din för alltid.




Fri vers av anita VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-29 10:03



Bookmark and Share


  Maudem
underbart
2007-12-10

    Maria Malm
Denna text ger mig inspiration till en haiku..tack
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP