Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...and it making me sad, so sad... Just sad...


Du är någon annanstans...

 

När du slår upp ögonen på morgonen

När du dricker ditt kaffe

klär dig för dagen

Går ut i världen

 

När du lägger dig om kvällen

när du drömmer

när du blundar

så är det inte mitt ansikte du ser

inte mig du saknar

inte mig du tänker på

 

Det är inte mig du vill dela ditt liv med

och jag förstår dig så väl

men det gör mig ändå ledsen




Övriga genrer av Bissen
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-04 13:26



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ibland är man ensammare i sällskap med någon än ensam med sig själv...
2007-12-08

  Michaela Dutius
Fin beskrivning av att finnas där men inte vara närvarande.
Men sorgsen och vemodig....
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen