Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag känner mig delvis som en jäkla svikare... kan ingen säga till mig att jag gör rätt?!


ett farväl ligger i luften

 

Idag bär det iväg till veterinären

för mig och min lilla guldklimp <3


Borde sitta hos henne

titta på henne

kela med henne

ge henne kärlek

men jag klarar inte av att säga hejdå




Övriga genrer av Bissen
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-05 12:16



Bookmark and Share


  Ezo
Det är svårt att ta farväl. Ibland kan man inte lämna...starkt och vemodig dikt!
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen