Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...oron före stormen...


Balansgång

 

 

Vad som än händer 

så kommer du aldrig att lämna mitt hjärta

Vart Du än befinner dig

så ska jag alltid försöka att förstå

Det är inte ditt fel

inte din skuld eller skam

Det är din sjukdom

Du kommer inte att  dömas

av oss som verkligen bryr oss

för vi kommer försöka att lära oss

allt

för att kunna hjälpa

på bästa sätt

Inte pga att vi bör eller måste

utan för att vi vill

och för att vi älskar dig

kom ihåg det

 

Även om du tappar mig för en stund

även om jag inte finns kvar i ditt minne imorgon

så kommer jag att hålla mitt löfte

att alltid försöka finnas där för dig

i toppar

och i dalar

Jag ska hitta tillbaks

och jag ger inte upp

Du kommer att finna mig

förr eller senare

 




Övriga genrer av Bissen
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 02:59



Bookmark and Share


  Smurf
Så känslofull och så berörande,
den här gillar jag verkligen!!
2007-12-13

  Ezo
Stark, djup och kärleksfull dikt. Berör verkligen!
2007-12-12

  Michaela Dutius
Ömsint, stark dikt med djupa insikter i välskriven form
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen