Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild som vanligt målad av mig...


Nefertite

Nefertite heter jag
jag är skönast i landet
Solens dotter, det är jag
min hy är ljus och len

svalka
grönska
vatten
omger jag mig med
rena toner
friska frukter
endast vackra damer
och män...

Nefertite heter jag
jag är skönast i landet
min vilja är din lag
böj ditt huvud och le

ingenting
äter jag
som ingen har ätit
aldrig sover jag
i lugn och ro
jag är vacker och stark
inte trygg
jag känner sveket
för väl...

Nefertite heter jag
jag är skönast i landet
ingen ska leva för evigt
utom jag, Solens dotter!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 00:05



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Och det gjorde hon också på ett sätt! Fast världen som de byggde, hennes make och hon, rämnade raskt när döden inträtt! En spännande tid hur som helst och en spännande kvinna!
Både bild och dikt gillades skarpt du!
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP