Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dr Phil och det brända barnet


ibland dröjer jag kvar i beröringar
bara för att de kommer så sällan
ibland karvar jag in deras ord i min hud
mest för att jag har så lite att göra
men oftast drömmer jag bara
om honom

dr phil
kan du förklara mig?
är jag ett fenomen?
jag har aldrig varit ett mysterium
bara en rapunzel
ouppnåelig
utan sitt långa hår
bakom tjocka väggar

rör mig
rör mig inte!
jag vet inte längre

dr phil
kan du bevara mig?
jag vill göra ett märke i historien
jag skulle vilja vara vacker
men klarar bara söt
jag skulle vilja vara älskad
men draken andas eld
bränt barn flyr elden
trots att den rymmer dess högsta önskan

såg du mig?
jag tror jag försvann
i hundrasju sekunder
men jag är inte säker

ibland dröjer jag kvar i beröringar
och somnar med ett leende




Fri vers av kärleksbarn
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-05 18:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn