Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska sluta älska


och jag ska sluta tro
att någon kan älska mig

det kommer aldrig bli som i filmerna




Fri vers av kärleksbarn
Läst 356 gånger
Publicerad 2008-01-05 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag känner igen mej te 100 %
2008-01-05

  Effell
Kanske inte, fast i rätt många fall är jag i och för sig glad om det inte är som på film. ... Men jag förstår ungefär hur du menar.
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn