Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*titta till lite då och då eftersom jag antagligen kommer addera lite grejer, pryttlar och mojänger*


412 brustna Drömmar

Räknar dödade drömmar
Högar under min säng
Undansopade under mattan

Det var ett underligt antal
412 närmare bestämt
Besynnerligt

Delar upp dem i högar
En för framtiden
En att glömma
En att spara

\"Att glömma\" lade jag
I papperskorgen
\"Att spara\" lade jag
I en gyllene mapp

Jag tar fram den ibland
När jag tror att ingen ser
Skrattar bittert
Åt naivitet

Minns du hur det känns
Att drömma i färg
Mina färger absorberades
Av en svamp

Svampen fylldes
Av alla regnbågens kulörer
Innan du pressade ut den
Över vasken




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 547 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-20 22:54



Bookmark and Share


  vetlandaslyna
den här är hur snygg som helst verkligen. jag blir något mållös men jag ska försöka skärpa till mig och slänga fram en någorlunda värdig kommentar... okej; jag beundrar ditt skrivsätt och du har talang. det är något naturligt med det du skriver som om du aldrig gjort annat. well, det var väl allt. SNYGGT!
2008-02-02

    Phoenix
Du är min undergång -.-
den här slår jag aldrigt.
Fortsätt skriva så :D
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob