Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ska försöka leva upp till smeknamnet, yo ;)


och mitt namn skall vara stridsvagn


jag spränger fram
för smygandet har gått ur tiden
sluter ögonen och ber
att mitt gamla jag titulerar sig \'avliden\'
och
aldrig ursäktar sig igen

jag skulle vilja tatuera in ditt namn på min kropp
för att göra dig sann
dig som jag vävt in i mina dikter
du namnlösa, ansiktslösa
men mamma har förbjudit mig
och mönstret på barken viking är vackrare

men kärleken
den
kommer alltid att sänka min gard
bryta ner mitt immunförsvar
tills inga bomber finns kvar
men
jag spränger fram
med eller utan man

jag tror på en framtid
för den hopplösa blonda
för en stridsvagn
med ett ärrat hjärta




Fri vers av kärleksbarn
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-21 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn