Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurvig lovikka

Du är en lurvig lovikka
för mina frusna händer
och en som jag alltid längtar till

Du är en måttstock
för mina tankar
även när jag vuxit upp, pappa

Du är en gran
i en sjumilaskog,
du är en lovikkavante.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 809 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-21 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP