Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..en liten påminnelse... att jag tänker på dig precis just nu...




Detta gäller inte för vem som helst, detta gäller för Dig

 

Du är alltid välkommen hos mig


Du får komma och skratta

du får komma och gråta


Du får komma och prata

du får komma och inte säg ett ord


Du får komma på te och macka

ekologiskt kaffe och kaka

eller nudlar och starköl

snabbmakaroner

eller ett glas loka-vatten


Du får komma och klappa djuren

eller klinka på keyboarden 

eller gå igenom mina böcker

eller stirra i mitt tak


 Du får vila i min fotölj

eller i sängen

eller på mitt golv


Du får vara hur konstig

eller okonstig som helst


Jag kommer att uppkatta att du kom


i vilket fall som helst

 




Övriga genrer av Bissen
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-30 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen