Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du&jag och en kopp te



jag skriver våra namn på sockerbitar
och ser oss lösas upp i te
jag ser ut igenom fönstret
sopstation
björkar
och människorna i huset mitt emot

jag vet att du såg mig
men jag
vet inte om du la märke till mig

klär av mig naken
låter plaggen falla som tung nysnö
sträcker ut mina armar
se mig

myror under huden
hur blev vi sockerbitar?
förr drömde jag om att berätta om vår sång
och skratta med dig
du får mig att må så bra
men var är du nu?

jag häller ut mitt te i vasken




Fri vers av kärleksbarn
Läst 502 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2008-01-29 23:46



Bookmark and Share


  thyme
ohh, cool.
2008-02-16

    Fantasioffer
åh, så fin jämförelse och fina ord. Så simpelt fast så perfekt. Verkligen bra
2008-02-10

  Ola Rydberg
Stark och bra
lite udda ochså det gillar jag
2008-02-10

  sister mary
\"jag skriver våra namn på sockerbitar
och ser oss lösas upp i te\"

Precist och med distans skriver du om kärleken som visade sig vara gjord av drömmar.
2008-02-10

  mirrorball
jag tyckte väldigt mycket om den här. fin!
2008-02-10

  Carin
Jag fastnade redan på de första två raderna och de gjorde hela dikten. Snyggt formaterad och bra rytm. Jag gillar denna dikt starkt!
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn