Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se upp



det har börjat regna igen
och jag längtar ihjäl mig efter majsolen
den som fick mig att klä av mig
och skrika
vårskrik och djupa andetag
här är jag, här är jag, här är jag

fått lite skinn på näsan
prövade det, det satt perfekt
för när du svär åt mig
blir kattan vild
och klorna åker fram
hear me roar, hear me roar, hear me roar

jag står stark och rak
men hjärtat darrar ibland
du gnager mig men
jag ser ett ljus i tunneln
viskar hans namn
du är min, du är min, du är min

en dag ska jag ta på mina röda skor
och släppa ut mig själv

se upp




Fri vers av kärleksbarn
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-10 17:08



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
HÄRLIGT poetat!!!
Livskraft!
2008-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Det svänger, kissen!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn