Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knäckebrödflickans bön



ta mig i din hand
smula sönder mig
strö mig över dina lakan
låt mig få gräva mig in i din hud

dansar
din lekfulla min
ditt lekfulla sätt
jag är bara din marionett
smula sönder mig
så jag slipper gå isär

jag har letat efter dig
så bekant, så ny
svik mig inte
jag
är knäckebröd
papercuts
det tappade brödet man måste slänga
jag har letat efter dig

ta mig i din hand
värm mig
smula mig mot dina läppar
dina läppar

smula sönder mig
så jag slipper vara hel

fel

smula mig hel






Fri vers av kärleksbarn
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-12 01:43



Bookmark and Share


  korpfjäder
Härlig poesi! Känns ny, fräsch och fylld av något eget. Gillar mycket!
2008-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag har också känt att jag behöver smulas sönder för att kunna bli hel.
Så att en fågel Fenix liksom kan stiga upp ur smulorna.
En örn. En korp. En stolt varelse.
2008-02-12

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
dethär e riktigt bra, du skriver kanon.
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn