Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sett minsann


Trött bebis

Buffa pappas haka
stånga pappas kind
nypa pappas öra
med näve rund och trind

gnugga sig i ögat
titta sig omkring
le mot någons hårsvall
se på ingenting

buffa pappas haka
gnälla lite grann
suga hårt på nappen
på väg till drömmars land.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 17:13



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Hoppas du har en liten melodi till denna, så att det kan bli en vaggvisa....
2008-02-18

    Blåklinten
sött,
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP