Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar Att Gråta I Skymningsljuset


Tårar faller tungt
Det är starkt att gråta
ändå vill jag inte visa
Styrkan är min svaghet


Tårar faller vacker
Det är svårt att inte gråta
ändå är bilden av en guldtår
Skönheten är min sorg


Besvikelsens tår
Det ensamaste
glittrade i den nergående solen
mötte ett mörkt hav
långt innunder




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 957 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-20 19:20



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Känns som en stor sanning som många bär inom sig. Styrkan är min svaghet känns mycket träffande. Vackert och oändligt sorgligt!
2008-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Besvikelsens tår
Det ensamaste
glittrade i den nergående solen
mötte ett mörkt hav
långt innunder

Sorgligt men snyggt!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob