Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förändras för alltid


Gryningsljuset är mörkare
än igår
Sången ljuder tystare
än förut
Skönheten är enklare
än imorgon

Förståelsen är oförstådd
nu som för alltid

(För evigt existerar knappt)




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 19:40



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
För evigt existerar inte i vår värld eftersom det beständiga numera saknar framtid.
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob