Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1979-2008

 

vi är bara strimmor

av ljus

som faller in i verkligheten

 

silas ut genom drömmarna

 

och som små nystan av ull

lämnar vi spår

av liv 

så länge tråden räcker

 

tills bara slutet finns kvar

 

vi står vid din lösa ände nu

knyter fast den

vid minnen

 

och vi har ristat med naglarna

ditt namn

i våra hjärtan

ett evigt avtryck

efter år av vänskap

 

kvar är bara lågor

som fladdrar av rädsla

när det blåser

 

sköra 

som bubblor

i ett vattenglas

 

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 574 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-24 05:59



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Somliga trådar tar slut alldeles för tidigt.
Jag tycker mycket om din bild av små nystan av ull. Ljusa livstrådar. Minnesspår.
2008-12-28

  Propella
Jag hoppas att du skriver, även om det inte är här. Du har för mycket att säga för att hålla inne orden.
2008-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Vacker dikt, mamman!
Det där med naglarna gör lite ont bara...
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman