Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara mig själv

Saknar dig
Varje gång jag gjort något kul
Saknar dig för att jag vill berätta
Så många saker finns som jag vill säga
Men inget av detta kommer bli sagt
Jag saknar dig varje gång han skäller
Varje gång han skriker
Vill ligga i din famn och bli kramad
Kramad på det sätt som bara du kunde krama mig
Jag vill få gråta i din famn
Gråta över att inte längre känna igen mitt liv
Gråta över allt som förändrats
Jag vill få vara det barn som jag tvingats växa ifrån
Jag vill få vara mig själv




Fri vers av Nattsuddan
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 19:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en inte helt oäven text
trenne violiner förtjänte den
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan