Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Jag är trött
Trött på att hela tiden tillrättaläggas
På att alltid vara tramsig
Att alltid vara ivägen
Jag är trött på att alltid komma i andra hand
Trött på att inte synas
På att bara finnas när du behöver mig
När du vill att jag tar disken, tvättar eller lagar mat
Helst samtidigt
Jag är trött på att hela tiden höra att jag inte duger
Trött på att inte få göra vad jag vill
Trött på att inte få leva
Jag är trött på att vara din dotter




Fri vers av Nattsuddan
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 02:32



Bookmark and Share


  aol
verkligen här känner man diktarjagets frustration,
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan