Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen då du grät

 

Dagen då du grät

såg du mig

Dagen då du grät

förstod du

 

Dagen då du grät

fanns inte muren 

 

Muren som hindrar mig från att nå dig

 

Dagen då du grät

grät också jag

Vi grät tillsammans

 

Men dina tårar tog slut och du ser mig inte längre

Dagen då du grät

såg du mig

 

Men kvar finns bara mina tårar och du ser dem inte

De tårar som vi en gång delade

byggde en mur för dina ögon

 

Dagen då du grät

grät vi tillsammans

 

Jag önskar att vi fortfarande grät

 

 

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-04 01:04



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
så berörande
2011-08-21

  Ninananonia VIP
Så fin! Berör så!
2011-03-23

    Ivy-Jean
Känns igen på något sätt.
Fin text!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan