Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har väl alla varit med om detta några gånger. Man ser inte för alla träden..eller ngt liknande..


En klassiker

Dig snubblade jag aldrig över
Du fångade mig så lätt
Att jag inget märkte




Fri vers av Emma_med_t
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-06-07 10:37



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Sanning beskriven med humor!
2005-12-13

    Mejja
Precis! Du e fantastisk! Med små vindlätta ord fångar du det.
2005-06-12

  Markattan
Tonen och enkelheten i denna lilla skrivelse tilltalar mig. Väl skaldat!
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Emma_med_t