Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till alla de vänner i Umeå som gav mitt liv en mening. Skrevs 25/11 2006


I mörkret och kylan fann jag er

Ett år har gått och hela mitt liv har förändrats
Ett år av kärlek
Ett år har gått och jag har äntligen känt kärlek
Kärlek till människor i min närhet
Kärlek från människor i min närhet

Ett år har gått
och jag har insett att också jag kan älskas
Att också jag räcker till

Plötsligt en dag stod jag på en ny plats
och jag syntes
Människor runt omkring såg mig

Ett år av mörker och kyla har gått
Ett mörker och en kyla som lyst upp mitt liv
och värmt min själ
För i mörkret och kylan hittade jag nya vänner
Vänner som gjorde mitt liv värt att leva

I mörkret och kylan
fann jag de människor som såg mig
Människor som höll om mig
och sa att också jag var bra
Vänner som såg vem jag var
och fick mig att se mig själv

I mörkret och kylan fann jag mina vänner
För i mörkret och kylan öppnar vi våra ögon
och ser den värme andra människor bär inom sig




Fri vers av Nattsuddan
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-15 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan