Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kännsla av kärlek


Det bor en känsla av kärlek i mitt bröst
En känsla större än vad som går att beskriva
En känsla av att älska och bli älskad
En känsla av att ständigt vara dig nära
En känsla av att alltid vara trygg
Trygg i vetskapen om att du finns där
Finns där när jag behöver dig
Behöver ditt bröst att vila mot
Ditt hjärta som slår för mig
Som slår för oss
Det bor en känsla av trygghet i mitt bröst
En känsla som ingen kan ta ifrån mig
För jag älskar dig
och min kärlek till dig gör mig trygg




Fri vers av Nattsuddan
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-03-15 01:37



Bookmark and Share


  Manal
så vackert..
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan